Csendes Dűlő Szőlőbirtok Vendégház

Vendégházunk a Badacsonyi borvidéken, Badacsonyörsön, az Örsi-hegyen található nagyon szép panorámával a Badacsonyra és a Balatonra.

Egész évben fogadunk vendégeket, a ház téli fűtéséről és nyári hűtéséről levegőszivattyús rendszerrel padló- és falfűtés-hűtés gondoskodik. A vendégházban 3 szobánk van, mind saját fürdőszobával. A földszinten egy 2 fős franciaágyas szoba, a tetőtérben az egyik szobánkban egy franciaágy és két egyszemélyes ágy található, a másik szobánkban egy franciaágy és egy kétszemélyes ággyá alakítható kényelmes kanapéágy. Maximum 10 főt tudunk fogadni, de 6-8 fő számára tartjuk ideálisnak a házat. 

A földszinten található konyha és étkező – mi úgy hívjuk, hogy lakókonyha – közös használatú. Innen nyílik a boltíves terasz.  A pincében egy borozót alakítottunk ki, ahol a Csendes Dűlő Szőlőbirtok borait tudjuk egész évben kóstoltatni, ha a vendégház vendégei igénylik. Az egész ház kialakítása olyan, hogy egymással szívesen együtt nyaraló családok és baráti társaságok számára ideális. Ezért a házat egyben adjuk ki, nem foglalható szobánként. 

Szőlőhegyen vagyunk, hajdani öreg présházak között, csend, nyugalom, táj és ember évezredes harmóniájában.

– FELSZERELTSÉG –
levegőszivattyús fűtés-hűtés ● teljesen felszerelt és gépesített konyha ● kerámia főzőlap és elektromos sütő ● mosogatógép ● mosógép  hűtőszekrény ● mikrohullámú sütő ● étkészlet, evőeszköz ● kávéfőző ● vízforraló ● őrölt kávé, tea, olivaolaj, cukor, só ● ágynemű ● törülköző ● hajszárító ● WI-FI ● parkolás zárt udvarban ● tűzrakóhely

– GYERMEKEKRE GONDOLVA –
babaágy ● etetőszék ● fürdetőkád ● lépcsővédő korlát ● társasjátékok ● gyermekkönyvek

Kérésre szívesen adunk:
bogrács- és bográcsállvány ● szalonnasütő nyárs ● tárcsa ● 12 személyes diszkosz ● gyújtós és tűzifa

Kérésre térítés ellenében tudunk adni:
Csendes Dűlő Szőlőbirtok borok ● reggeli kosár bekészítés

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar

Árak

Május-szeptember:
95.000 Ft / éj

Október-április:
75.000 Ft / éj

 

Minimum 4 éj foglalásakor egyedi árat adunk.
A fenti árak a 2022. január 1. után történt foglalásokra érvényesek. 
Foglalást csak minimum 2 éjszakára tudunk fogadni.
Az IFA 450,-Ft / fő / éj felnőtt vendégeink számára.

Badacsonyörs, Hegyalja út 51.