Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

CÉGADATOK

Név: MoVital Kft.
Adószám: 13968287-2-12
Cégjegyzékszám: 12-09-008070
Székhely: 2617 Alsópetény, Kossuth Lajos út 34.
Levelezési cím: 8257 Badacsonyörs, Hegyalja út 43.
Kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 236/2015/B
E-mail: webshop@csendes-dulo.hu
Telefon: +36 30 912 9976

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A MoVital Kft., mint eladó által forgalmazott Csendes Dűlő Szőlőbirtok palackozott fehérbor termékek megrendelhetők a www.csendes-dulo.hu oldalon található webáruházunkon keresztül. A webáruházban – akárcsak a hagyományos üzletekben – alkoholt csak a 18. életévüket betöltött felhasználók vásárolhatnak.

A webáruház megtekintéséhez nem szükséges regisztráció, azt bárki szabadon megtekintheti. A webáruház a MoVital Kft. virtuális katalógusa, amely egyes esetekben nem tartalmaz minden bortételt.

 

TERMÉKEINK

A MoVital Kft. mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében, azonban egyes termékek esetében előfordulhat, hogy a megadott kép és a termék leírása között eltérés mutatkozik. Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, amennyiben ilyen jellegű problémát észlel, azt kérjük e-mailben szíveskedjen jelezni. 

A honlapunkon található termékleírások tartalmazzák a termék pontos megnevezését, valamint a bruttó vételárat forintban. A MoVital Kft. az árváltoztatás jogát fenntartja. A termékek minden esetben a vásárló részére elküldött eladási árlistán feltüntetett áron, illetve a részére visszaigazolt árakon kerülnek kiszámlázásra.

 

RENDELÉS LEADÁSA

A rendelés leadása ingyenesen, online módon, adatlap kitöltése és elküldése útján történik. A hibásan kitöltött adatlapokból eredő téves teljesítésekért nem vállalunk felelősséget. A webáruházban történő megrendelést követően a felek között -távollévők között- kötött szerződés jön létre.

A vásárlási szándék elfogadásáról a MoVital Kft. az internetes megrendelést követően visszaigazoló e-mailben értesíti a vásárlót. A webáruházban való vásárlás esetén a vásárló a megrendelt termékeket egy virtuális kosárba helyezéssel állíthatja össze. A rendelés elküldése előtt a kosár tartalma megtekinthető, lehetőség van a módosításra vagy a kosár tartalmának törlésére.

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben hívja +36 30 912 9976-os telefonszámot, vagy írjon az webshop@csendes-dulo.hu e-mail címre.

Rendelését a nap bármely szakában leadhatja. Minimális rendelési darabszám nincsen, a maximális rendelési darabszám egy vásárláskor a biztonsági doboz kapacitása miatt és a szállítás biztonsága érdekében 4 palack. Ha ennél nagyobb mennyiséget szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a webshop@csendes-dulo.hu vagy az info@csendes-dulo.hu email címen.

A webáruház alkalmazásával a felhasználó elfogadja az általános szerződési feltételeket (ÁSZF), azt magára nézve kötelezőnek ismeri el, a rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy tisztában van a rendelés menetével.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelési oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a MoVital Kft. nem tud felelősséget vállalni. A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A webshopban kizárólag magyarországi címekre tudunk megrendeléseket felvenni. Ha külföldi címre szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a webshop@csendes-dulo.hu vagy az info@csendes-dulo.hu email címen, és kérje egyedi ajánlatunkat! 

 

SZÁLLÍTÁS, RENDELÉS ÁTVÉTELE

A rendeléseket 5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A vásárló a megrendelés elküldésekor elfogadja a szállítási módot: futárszolgálattal, a házhozszállítást a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. végzi. A kiszállítás a megadott címre 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol annak a fenti időintervallumban történő kézbesítése megoldható. A fizetés módja: banki átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A banki átutalással történő fizetés választása esetén a megrendelés összegét a MoVital Kft. az OTP banknál vezetett 11748052-20043805 számú folyószámlájára szükséges teljesíteni. A banki átutalással történő fizetés választása esetén a megrendeléseket a megrendelés összegének a MoVital Kft. bankszámlájára történő beérkezését követő 5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.

Szállítási költség: bruttó 2 500 Ft rendelésenként Magyarország teljes területén. A szállítás 23 000 Ft-nál nagyobb értékű megrendelés esetén az ország egész területén ingyenes.

A vásárló e-mailben értesítést kap a futárszolgálattól a küldeménye felvételi napján, illetve a kiszállítás napján, amely tartalmazza a küldemény csomagszámát, a feladót, valamint a kiszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a futárszolgálat értesítést hagy, majd ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

 

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. Távollévők között kötött szerződés esetén a vásárlónak jogában áll az áru kézhezvétele után 14 naptári napig elállni a vásárlástól, tehát amennyiben az árut sértetlenül 14 napon belül visszaküldi hozzánk, akkor annak ellenértékét visszaszolgáltatjuk. A fenti határidőbe az általános szabályok szerint a termék átvételének napja nem számít bele. Elállási szándékát személyesen, telefonon, postai úton, e-mailben jelzett egyértelmű nyilatkozattal, valamint a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet mellékletében található nyilatkozat-minta útján közölheti.

Kérjük, hogy az áru átvételekor minden alkalommal győződjön meg annak sértetlenségéről, mert elállás esetén csak sértetlen terméket tudunk visszavásárolni! A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. 

Várunk vissza később

Az oldalon alkoholtartalmú italok találhatóak, ezért csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.

Elmúlt már 18 éves?
Are you over 18 years old?

A Csendes Dűlő Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Az oldalon alkoholtartalmú italok találhatóak, ezért megtekintéséhez meg kell erősítenie, hogy elmúlt már 18 éves.