Általános vásárlási feltételek

CÉGADATOK

Név: MoVital Kft.
Cégjegyzékszám: 12-09-008070
Székhely: 2617 Alsópetény, Kossuth Lajos út 34.

Levelezési cím: 8257 Badacsonyörs, Hegyalja út 43.
Adószám: 13968287-2-12

Kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 236/2015/B
E-mail: info@csendes-dulo.hu
Telefon: +36 30 912 99 76

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A MoVital Kft., mint eladó által forgalmazott Csendes Dűlő Szőlőbirtok palackozott csendes fehérbor termékek megrendelhetők a www.csendes-dulo.hu oldalon található webes áruházunkon keresztül. A webáruházban – akárcsak a hagyományos üzletekben – alkoholt csak a 18. életévüket betöltött felhasználók vásárolhatnak.

A webáruház megtekintéséhez nem szükséges regisztráció, azt bárki szabadon megtekintheti. A webáruház a MoVital Kft. virtuális katalógusa, amely nem az aktuális készletlistát tükrözi.

TERMÉKEINK

A MoVital Kft. mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében, azonban egyes termékek esetében előfordulhat, hogy a megadott kép és a termék leírása között eltérés mutatkozik. Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, amennyiben ilyen jellegű problémát észlel, azt kérjük e-mailben szíveskedjen jelezni. 

A honlapunkon található termékleírások tartalmazzák a termék pontos megnevezését, valamint a bruttó vételárat forintban. A MoVital Kft. az árváltoztatás jogát fenntartja. A termékek minden esetben a vásárló részére elküldött eladási árlistán feltüntetett áron, illetve a részére visszaigazolt árakon kerülnek kiszámlázásra.

RENDELÉS LEADÁSA

A rendelés leadása ingyenesen, online módon, adatlap kitöltése és elküldése útján történik. A hibásan kitöltött adatlapokból eredő téves teljesítésekért nem vállalunk felelősséget. A webáruházban történő megrendelést követően a felek között -távollévők között- kötött szerződés jön létre.

A vásárlási szándék elfogadásáról a MoVital Kft. az internetes megrendelést követően visszaigazoló e-mailben értesíti a vásárlót. A webáruházban való vásárlás esetén a vásárló a megrendelt termékeket egy virtuális kosárba helyezéssel állíthatja össze. A rendelés elküldése előtt a kosár tartalma megtekinthető, lehetőség van a módosításra vagy a kosár tartalmának törlésére.

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben hívja +36 30 912 99 76-os telefonszámot, vagy írjon az info@csendes-dulo.hu e-mail címre.

Rendelését a nap bármely szakában leadhatja. Minimális rendelési darabszám nincsen, a maximális rendelési darabszám egy vásárláskor a biztonsági doboz mérete miatt 6 palack. Ha ennél nagyobb mennyiséget szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@csendes-dulo.hu email címen.

A webáruház alkalmazásával a felhasználó elfogadja az általános vásárlási feltételeket (ÁSZF), azt magára nézve kötelezőnek ismeri el, a rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy tisztában van a rendelés menetével.

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelési oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a MoVital Kft. nem tud felelősséget vállalni. A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

 

A webshopban kizárólag magyarországi címekre tudunk megrendeléseket felvenni. Ha külföldi címre szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@csendes-dulo.hu email címen és kérje egyedi ajánlatunkat! 

SZÁLLÍTÁS, RENDELÉS ÁTVÉTELE

A rendeléseket 5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A vásárló a megrendelés elküldésekor elfogadja a szállítási módot: futárszolgálattal, a házhozszállítást a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. végzi. A kiszállítás a megadott címre 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol annak a fenti időintervallumban történő kézbesítése megoldható. A fizetés módja: banki átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. banki átutalással történő fizetés választása esetén a megrendelés összegét a MoVital Kft. az OTP banknál vezetett 11748052-20043805 számú folyószámlájára szükséges teljesíteni. A banki átutalással történő fizetés választása esetén a megrendeléseket a megrendelés összegének a MoVital Kft. bankszámlájára történő beérkezését követő 5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni.

Szállítási költség: 2 000 Ft rendelésenként Magyarország teljes területén. A szállítás 20 000 Ft-nál nagyobb értékű megrendelés esetén az ország egész területén ingyenes.

A vásárló e-mailben értesítést kap a futárszolgálattól a küldeménye felvételi napján, illetve a kiszállítás napján, amely tartalmazza a küldemény csomagszámát, a feladót, valamint a kiszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a futárszolgálat értesítést hagy, majd ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. Távollévők között kötött szerződés esetén a vásárlónak jogában áll az áru kézhezvétele után 14 naptári napig elállni a vásárlástól, tehát amennyiben az árut sértetlenül 14 napon belül visszaküldi hozzánk, akkor annak ellenértékét visszaszolgáltatjuk. A fenti határidőbe az általános szabályok szerint a termék átvételének napja nem számít bele. Elállási szándékát személyesen, telefonon, postai úton, e-mailben jelzett egyértelmű nyilatkozattal, valamint a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet mellékletében található nyilatkozat-minta útján közölheti.

Kérjük, hogy az áru átvételekor minden alkalommal győződjön meg annak sértetlenségéről, mert elállás esetén csak sértetlen terméket tudunk visszavásárolni! A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.