Vendéglátás - Borterasz '20

Örömmel adjuk hírül, hogy 2020. május 21-én régi-új borokkal, ízekkel, hatalmas lendülettel újra megnyitunk!

2020. szeptembertől kezdődően a nyitvatartásunk megváltozott!

Hétfő-Kedd-Szerda – ZÁRVA
Csütörtök-Péntek-Szombat-Vasárnap – 11-20 h nyitva

Bejelentkezni és asztalt foglalniborterasz@csendes-dulo.hu e-mail címen vagy a +36 70 295 5110-es telefonszámon tudnak. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a telefonszám csak 10-12 óra között elérhető! Az e-mailekre igyekszünk minél hamarabb válaszolni, de foglalással kapcsolatban így is kérjük, hogy minimum 48 órával korábban írjanak. Együttműködésüket köszönjük!

Címünk hivatalosan Hegyalja út 69., de ezt tulajdonképpen felesleges bepötyögni, mert a GPS mindenfelé elviszi az embert. Ellenben a GPS koordináta nem téved: 46.8085987, 17.5402344, sem az OLC (Open Location Code): 8FRVRG5R+C3, elég csak ezt a kódot írni mindenféle-fajta GPS-be, és elhoz a házig. Illetve alant látható a térkép, ennél pontosabban megfogalmazni sem lehet, hol vagyunk. 🙂

A szabadtéri kialakítás miatt rossz idő esetén a teraszunk zárva tarthat, így ilyenkor kérjük figyeljék a mindig frissülő facebook-oldalunkat vagy érdeklődjenek előzetesen a fent jelzett telefonszámon. Köszönjük!

Nagy szeretettel várjuk (vissza) kedves Vendégeinket! 🙂

8257 Badacsonyörs, Hegyalja út 69.


A borteraszunkon való személyes kóstolási lehetőségen túl, a webshopunkban a boraink egész évben online is megvásárolhatóak.

Borterasz & Partnereink

Boraink számos Balaton környéki és budapesti étteremben, borbárban, borboltban, illetve különböző magyar és külföldi webshopokban is elérhetőek és kóstolhatóak. A részletekért, kérjük, görgessen lejjebb!

Budapesten

Prónay-kastély - Alsópetény

A kezdetek óta kiemelt partnerünk, “Csendes-társunk” az alsópetényi Prónay-kastély. Borainkat, akár előre egyeztett borkóstoló keretein belül, egész évben megtalálják kínálatukban. 

https://www.pronaykastely.hu/hu/programok

Kedves Vendégeink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy borteraszunk

2020. október 4-én ez évre bezárt.


Köszönjük, hogy meglátogattak bennünket!